Töihin Uranukseen?

Uranus Töihin Uranukseen 0 Comments

Uranus Oy on suomalainen vuonna 1998 perustettu ura- ja rekrytointialan yritys. Uranus palvelee uuden työuran hakijoita tuomalla työpaikka-, koulutus- ja yrittäjyystarjonnan helposti löydettäväksi ja haettavaksi. Tuotamme työnantajille ja oppilaitoksille hyviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja löytää motivoituneita osaajia uusiin työ- ja yrittäjyyspaikkoihin sekä tarjolla oleviin opiskelumahdollisuuksiin. Uranus on täysin kotimainen yrittäjävetoinen yritys, jossa on osakkaina avainhenkilöiden lisäksi mukana myös viisi merkittävää Väli-Suomen johtavaa mediataloa. Työllistämme nykyisin n. 20 henkilöä.

Uranus Oy:n päätuotteet ovat Uranus.fi -ura- ja rekrytointiportaali sekä LAURA™-rekrytointijärjestelmä. Uranus Oy on myös Suomen edustaja maailman johtavassa online rekrytointiyhteisössä The Networkissä.

Jos olet kiinnostunut tulemaan töihin Uranukseen ja työskentelemään sähköisen rekrytoinnin huipputuotteiden parissa, niin katso avoimet työpaikkamme LAURA™-rekrytointijärjestelmämme kautta täältä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Opintoihin liittyvä työharjoittelu Uranuksesssa

Työharjoittelu Uranuksessa on varmasti unohtumaton kokemus! Uranuksessa saat monipuolisen kuvan online-rekrytoinnista ja portaaliliiketoiminnasta. Olet rekrytointitapahtuminen keskipisteessä, ihan oikealla näköalapaikalla, ja sinuun tarttuu varmasti paljon näkemyksiä ja osaamista alalta!

Meille voit hakea opintoihisi liittyvään työharjoitteluun sisällöntuotantoon, viestintään, myyntiin, markkinointiin tai sivuston- & rekrytointijärjestelmien kehitykseen. Olemme kiinnostuneita Sinusta, jos voit sitoutua vähintään kolmen kuukauden pituiseen työharjoittelujaksoon.

Katso avoimet harjoittelupaikkamme täältä.

Jos työharjoittelupaikkoja ei ole juuri nyt haussa, voit lähettää myös avoimen hakemuksen.

Kerro meille, mitä opintosi edellyttävät työharjoittelulta, millaiset tehtävät sinua kiinnostavat, kauanko harjoittelu kestäisi ja milloin se alkaisi.

Lue meillä työharjoittelunsa suorittaneiden henkilöiden kokemuksia Uranus Oy:stä:

Muita nuorena Uranuksessa työnteon aloittaneiden uratarinoita

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa uranus.fi

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa uranus.fi