Jan-Erik Olin

Työharjoittelu Uranuksessa — työharjoittelusta musiikkivideobisnekseen

Uranus Töihin Uranukseen 0 Comments

Milloin olit töissä Uranuksessa ja mitä teit?
Suoritin opintoihini liittyvän työharjoittelun Uranuksessa työskennellen markkinoinnin assistenttina vuonna 2009. Työnkuvani oli monipuolinen ja se sisälsi mm. erilaisten markkinointimateriaalien työstämistä, sisällön tuottamista yrityksen www-sivuille, kontaktointia eri yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa sekä jonkun verran laskutusta ja juoksevien asioiden hoitamista. Työtehtäväni sisälsivät myös aimo annoksen kansainvälisyyttä, sillä yhteydenpito maailmanlaajuiseen rekrytointiyritysten yhteisöön, jonka osana Uranus toimii, tapahtui minun kauttani.

Tärkeintä minulle harjoittelua suorittaessani oli se, että koin tekeväni oikeaa työtä enkä keksittyjä tehtäviä. Uranuksessa harjoittelijalle annetaan oikea työ ja paljon vastuuta. Koin oman työpanokseni tärkeäksi yrityksen liiketoiminnan kannalta.

Miten kuvaisit Uranusta työyhteisönä?
Uranuksessa on todella avoin ja rehellinen työyhteisö. Uudet työntekijät otetaan hyvin vastaan ja heistä ollaan aidosti kiinnostuneita myös ihmisinä eikä vain työntekijöinä. Uranus toimii yhtenäisenä ryhmänä, jolla on yhteinen päämäärä. Uranuksessa voit olla oma itsesi.

Miten urasi on kehittynyt Uranuksen jälkeen?
Pian harjoitteluni jälkeen ajauduin erilaisten sattumien jälkeen tekemään musiikkivideoita. Perustin videoalan yrityksen yhdessä ystäväni kanssa ja tänä päivänä olemme yksi alan nopeimmin kasvavista yrityksistä. (www.anatom.fi)

Mitä haluaisit sanoa sellaiselle nuorelle joka miettii hakeako Uranukseen töihin?
Uranus oli ainakin minulle juuri se oikea harjoittelupaikka opiskeluaikanani. Uranuksessa pääset tekemään oikeaa työtä hyvässä työympäristössä. Mikäli koet, että et hallitse kaikkia harjoittelupaikan vaatimia asioita, kannattaa silti hakea paikkaa. Uranuksessa saat kyllä avun ja opastuksen työtehtävien hoitoon!

 

Hae sinäkin työharjoitteluun Uranukseen!

Katso avoimet harjoittelupaikkamme täältä.

Jos työharjoittelupaikkoja ei ole juuri nyt haussa, voit lähettää myös avoimen hakemuksen.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa uranus.fi

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa uranus.fi