Mari Tolvanen

Työharjoittelu Uranuksessa – Mari Tolvanen

Uranus Töihin Uranukseen 0 Comments

Suoritin viestintäalan AMK-opintoihin liittyvän työharjoittelun Uranuksessa talvella 2006. Harjoittelussa työskentelin Uranus.fi-sivuston sisällöntuottajana. Työharjoittelun loputtua jäin Uranukseen vielä kesätöihin ja myöhemmin viikonlopputöihin päivittämään työpaikkailmoituksia verkkoon.

Uranus oli juuri sopiva, turvallinen ja posiitivinen työyhteisö nuorelle harjoittelijalle. Töihin oli mukava tulla ja uusien työkavereiden seurassa viihtyi. Uranuksessa työharjoittelu ei ollut pelkkää kahvinkeittoa, vaan harjoittelijalle annettiin sopivasti vastuuta ja oikeita työtehtäviä, joita tekemällä oppi uutta ja sai hyvät eväät työelämässä jatkamiseen.

Uranuksesta sain hyvän kokemuksen internetpalveluiden parissa työskentelystä sekä erinomaisen työtodistuksen, joka vakuutti myös seuraavan työnantajan. Myöhemmin verkkoviestinnästä ja internetmarkkinoinnista tuli iso osa työelämääni. Opintojen jälkeen olen muun muassa tuottanut sisältöä digitaalisen markkinoinnin ja -viestinnän tarpeisiin sekä toiminut internetpalveluiden markkinointisuunnittelijana mediatalossa. Nykyisessä työssäni SDP:n viestintäsuunnittelijana internet ja sosiaalinen media ovat edelleen keskeinen osa työpäivääni.

Voin lämpimästi suositella Uranusta työharjoittelupaikkana opiskelijoille!

 

Hae sinäkin työharjoitteluun Uranukseen!

Katso avoimet harjoittelupaikkamme täältä.

Jos työharjoittelupaikkoja ei ole juuri nyt haussa, voit lähettää myös avoimen hakemuksen.

Luitko jo nämä jutut?

Avoimet työpaikat

Hae työpaikkoja osoitteessa uranus.fi

Avoimet koulutuspaikat

Hae avoimia koulutuspaikkoja osoitteessa uranus.fi