Yllätyksiä haastattelussa

Uranus Urastudio 0 Comments

Työhaastattelussa voi tapahtua melkein mitä tahansa. Yleensä haastattelu noudattaa tiettyä kaavaa, mutta monet työnantajat haluavat myös poiketa kaavasta ja toteuttaa haastattelun jollain yllättävällä tavalla. Lähde työhaastatteluun siis aina avoimin mielin.

Näin annat itsestäsi hyvän esivaikutelman

Uranus Urastudio 0 Comments

Ensivaikutelma voi olla ratkaiseva tekijä työpaikan saannin kannalta. Hyvä ryhti, kevyt hymy ja jämäkkä asenne antavat sinusta hyvän kuvan, mutta entä jos hermostuttaa? Tässä muutama konsti, jolla rentoudut ennen työhaastattelua. Lue myös artikkeli ensivaikutelmasta.  

Onko yrityksen nimi hukassa?

Uranus Urastudio 0 Comments

Onko sinulla hyvä yritysidea? Saat ideasi nopeammin tuottavaksi ja toimivaksi, kun keksit yrityksellesi nimen. Hyvän nimen keksiminen voi kuitenkin olla yllättävän haastavaa.  Videolta saat yli 10 helppoa vinkkiä nimipähkäilyysi!

Miten esittää palkkatoive?

Uranus Urastudio 0 Comments

Se minkälaista palkkaa saat, ratkaistaan useimmiten työnhaun yhteydessä ja palkkaneuvottelun tulos raamittaa elintasosi. Ei siis ihan vähäpätöinen asia. Katso käytännössä testattuja vinkkejä, miten esittää palkkatoive!

Työnhaku on prosessi, jota kannattaa opiskella

Uranus Urastudio 0 Comments

Työnhaku ja siinä onnistuminen on elämässä merkityksellistä. Hyvän CV:n ja hakemuksen tekeminen, haastatteluun pääseminen sekä haastattelussa menestyminen ovat työnhaun keskeisiä vaiheita. Työnhaku on raadollista ja raakaa matematiikkaa: yleensä vain yksi onnistuu ja kaikki muut epäonnistuvat. Tämän vuoksi työnhaku kysyy kanttia ja voi johtaa itseluottamuksen menettämiseen sekä passivoitumiseen, jos monen yrityksen jälkeen ei saa yhtäkään haastattelukutsua. Helppoja vastauksia ei ole, kun …

Katsekontakti: merkitys työhaastattelussa

Uranus Urastudio 0 Comments

Haastattelutilanteessa henkilökemiat ja katsekontakti ovat merkittävä osa haastattelun onnistumista. Jos sinulla on vaikeuksia luoda luonteva katsekontakti ventovieraaseen ihmiseen tai virallisissa yhteyksissä, katso tämä video!