Hae
Koti

Monien mahdollisuuksien Lapinlahti

Monien mahdollisuuksien Lapinlahti
 

Yläsavolainen Lapinlahti perustettiin vuonna 1874. Nykyisin Lapinlahden kunta on reilun 10000 asukkaan kulttuuri- ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Juurevassa maalaispitäjässä on totuttu jalostamaan ajatusten lisäksi maidosta korkean laadun elintarvikkeita. Lapinlahden maaperästä on kasvanut sekä hengellisen että kansallisen heräämisen vahvoja versoja.Lapinlahden kunnan tällä hetkellä haettavana olevat työpaikat:

 

 

Jos kunnassamme ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja tai jos avoinna ei ole itsellesi sopivaa tehtävää, voit jättää tietosi meille oheisella hakemuslomakkeella.

Lyhytaikaisia sijaisuuksia varten voit ilmoittautua samalla hakemuslomakkeella.

 

Muita merkittäviä työnantajia:

 

Valio

 • Valion juustojen sekä ravintorasvojen ja -jauheiden tuotantolaitokset ovat merkittävin yksityinen työllistäjä Lapinlahdella tarjoten yli 200 työpaikkaa. Juustotehdas on yksi pohjoismaiden suurimmista, valmistaen mm. edam- ja emmentaljuustoja yhteensä 20 miljoonaa kiloa vuosittain. Merkittävä osa Valion Lapinlahden yksiköiden tuotannosta menee vientiin.

 

Ylä-Savon yritysrekisteri

 • Useat kotikuntamme yritykset ovat potentiaalisia työnantajia.Tästä työvoimahallintoon ilmoitetut Lapinlahden ja Pohjois-Savon työpaikat:


Lapinlahden Työvoimatoimisto on yhdistynyt Siilinjärven työvoimatoimistoon. Siilinjärven työvoimatoimiston kotisivuille pääset allaolevasta kuvasta ja voit tutustua heidän tarjoamiin palveluihin Sinulle.YRITTÄJÄKSI

 
 • Vuonna 2002 valmistui Lapinlahdelle ajanmukainen Teknologiatalo, johon on keskittymässä tietotekniikkaa ja tietoliikennettä hyödyntävää yritystoimintaa. Teknologiatalossa on valmiina kahden operaattorin laajakaistayhteydet. Ylä-Savon kuntien yhteisen laajakaistaverkon palvelut on Teknologiatalon ja kunnan laitosten käytettävissä. Lapinlahdella on saatavissa kiinteät laajakaistayhteydet myös lähes koko kunnan alueelle (kattaa n. 97 % asukkaista).


Lisätietoja Teknologiatalosta antaa Viitostien Ykköstilat Oy:n toimitusjohtaja Olavi Nissinen, puh. 040-503 2119.


KOULUTUSMAHDOLLISUUDET

Esiopetus, 4 ala-astetta, yläaste ja taidepainotteinen lukio tarjoavat hyvän pohjan opiskeluun. Lisäksi Portaanpään kristillinen kansanopisto, Kansalaisopisto sekä Musiikkiopisto mahdollistavat monipuolisen itsensä sivistämisen.

Tästä saat kattavasti tietoa Lapinlahden koulutuspalveluista.


LISÄTIETOA MUUTTOA VARTEN

Lapinlahdella tyypillisin asumismuoto on pientaloasuminen. Vapaita asuntotontteja on tarjolla yksityisillä omistajilla sekä kunnalla. Kunnan tontit sijaitsevat Kirkonkylän taajaman eri alueilla, Nerkoolla, Alapitkällä, sekä myös "luontokylillä". Täysin kunnan omistama Lapinlahden Kaskihovi Oy hallinnoi yli 300 hyvätasoista ja edullista vuokra-asuntoa.

Asuminen Lapinlahdella: Yleistietoa Lapinlahdesta asuinpaikkakuntana.

Keskeisen sijainnin ja hyvien yhteyksien takia Lapinlahti on helposti saavutettavissa kauempaakin.

Matkailumahdollisuudet
Lapinlahdella: Monipuolisesti lisätietoa nähtävyyksistä ja tapahtumista Lapinlahdella.

 

http://www.lapinlahti.fi
Jaa kavereille

Työpaikan tiedot

 • Toivottu osaaminen

  kunnallishallinto
  kunnallistekniikka
  hoitotyö
  varhaiskasvatus
 • Työnantaja tai ilmoittaja

  Lapinlahden kunta
 • Työaika

  Kokopäiväinen
 • Työsuhteen tyyppi

  Vakituinen
 • Työpaikan sijainti

  Lapinlahti
  73100
  Suomi
 • Työnantajan muut ilmoitukset