Hae
Koti
Lemminkäinen Talo Oy
Aluepäällikkö, Jyväskylä

Haemme JYVÄSKYLÄÄN Talonrakentamiseen

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit Jyväskylän alueen tulosvastuullisena vetäjänä ja esimiehenä. Olet mukana vahvistamassa kasvavaa rakennustoimintaamme Keski-Suomessa. Vastaat yksikön rakentamispalveluiden kannattavasta toiminnasta ja uusien töiden hankinnasta sekä uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomisesta. Tehtävässä raportoit talonrakentamisen Savo-Karjalan ja Keski-Suomen aluejohtajalle.

Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus, sekä vankka kokemus talonrakentamisesta ja esimiestyöstä. Olet työssäsi sitoutunut ja oma-aloitteinen ja ymmärrät tuloksellisen liiketoiminnan periaatteet. Tunnet hyvin Jyväskylän talousalueen toimijat ja yhteistyötahot. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot antavat sinulle valmiuksia onnistuneeseen asiakastyöskentelyyn sekä esimiehenä toimimiseen.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Janne Mönkkönen, p. 050 563 5854.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.3.2017 mennessä.

Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Hakeminen