Hae
Koti

Kehittämispäällikkö

Kehittämispäällikkö

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

Kehittämispäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lohjan kampukselle.
Uudistamme esimiesvastuitamme, ja haemme nyt joukkoomme energistä, määrätietoista, innostavaa ja hyvät yhteistyötaidot omaavaa henkilöä Lohjan kampuksen tradenomikoulutuksen lehtoreiden esimieheksi.

Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää vastuullasi olevaa tradenomikoulutusta ja asiantuntijoista muodostuvan tradenomitiimin toimintaa. Lisäksi kehittämispäällikön tehtäviisi kuuluu opetus- ja ohjaustehtäviä. Kehittämispäällikkönä olet koulutus- ja aluepalveluyksikön (Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon kampukset) johtotiimin jäsen ja osallistut myös muuhun Laurean kehittämistoimintaan yhdessä kollegoiden ja esimiehesi sekä muiden asiantuntijoiden ja kumppaniverkostojen kanssa.

Edellytämme sinulta hyviä esimiestaitoja, liiketoimintaosaamista ja -kokemusta, kehittävää työotetta sekä nopeaa reagointikykyä, suunnitelmallisuutta ja joustavuutta. Työ vaatii myös opetus- ja henkilöstöhallinnollisten tietojärjestelmien osaamista. Sinulla on ylempi liiketalouden korkeakoulututkinto sekä pedagoginen pätevyys. Eduksi katsomme joko taloushallinnon ja/tai liikejuridiikan osaamis- ja työkokemustaustan sekä digiosaamisen. Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön.
Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,75 tuntia viikossa.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa koulutus- ja aluepalveluyksikön johtaja Seija Paasovaara, puhelin 040 5937 336, 17.2.2017 klo 12.00 – 15.00 ja 20.2.2017 klo 8.00 – 10.00)

Hakemukset pyydämme lähettämään tiistai 28.2.2017 klo 16 mennessä alla olevan hakupainikkeen kautta.

 

 

 

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka integratiivisessa toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat painoalat.

Laureaa ylläpitää osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 50 M¤, ja joka työllistää tällä hetkellä 500 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.Hakeminen


Jaa kavereille

Työpaikan tiedot

 • Toivottu osaaminen

  esimiestyö
  Johtaminen
  liiketalousosaa...
  pedagogiikka
 • Toivottu kielitaito

  englanti
 • Työnantaja tai ilmoittaja

  Laurea-ammattikorkeakoulu
 • Tiedusteluihin vastaa

  Seija Paasovaara
 • Tiedustelut sähköpostitse

 • Tiedustelut puhelimitse

  040 5937 336
 • Työaika

  Kokopäiväinen
 • Työsuhteen tyyppi

  Vakituinen
 • Työpaikan sijainti

  Nummentie 6
  Lohja
  Suomi
 • Palkka

  TES:n mukainen
 • Hakuaika päättyy

  28.02.2017