Hae
Koti

Paikallispankkien PP-Laskenta Oy - Kehityspäällikkö

Paikallispankkien PP-Laskenta Oy - Kehityspäällikkö


Paikallispankkien PP-Laskenta Oy on taloushallinnon palvelukeskus, joka tuottaa taloushallinnon ja viranomaisraportoinnin palveluita yli 60 finanssialalla toimivalle yritykselle. Olemme osa Samlink-konsernia, joka on haastavien IT-ratkaisujen, sähköisen asioinnin, palveluintegroinnin ja taloushallintopalveluiden asiantuntijayritys. Samlinkissa työskentelee yli 400 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä. PP-Laskennan asiakkaita ovat mm. Säästöpankkiryhmä, POP Pankki ryhmä, Oma Säästöpankki ja Aktia.


Haemme Espoon Leppävaaraan

Kehityspäällikköä

Tulet keskeiseen rooliin n. 30 henkilön kirjanpitotoiminnon kehittämiseen ja johtamiseen toiminnon vetäjän oikeana kätenä. Toimit läheisessä yhteistyössä niin kirjanpitäjien kuin asiakkaidemme ja emoyhtiö Samlinkin kanssa. Työhösi kuuluu käytännönläheistä kirjanpidon prosessien selkeyttämistä, yhtenäistämistä ja ohjeistamista.

Sinulla on vahvaa taloushallinnon kokemusta, hallitset ulkoisen laskennan prosessit ja olet ollut mukana niin prosessien kuin ihmistenkin kehittämisessä. IFRS ja konsernirakenteet ovat sinulle tuttuja. Arvostamme finanssialan osaamista ja kokemusta taloushallinnon palvelukeskusmallista. Olet taitava vuorovaikutuksessa, haluat kuunnella asiakkaita ja vaikuttaa vahvasti siihen, että pystymme palvelemaan heitä mahdollisimman hyvin.

Tarjoamme sinulle hyvän näköalapaikan finanssialan muuttuvaan maailmaan. Meillä vallitsee positiivinen syke, teemme töitä viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla.

Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 8.3.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitava konsultti Maija Talvinen-Strengell gsm 0400 883966.

Wilma Consulting Oy

Paikallispankkien PP-Laskenta Oy on taloushallinnon palvelukeskus, joka tuottaa taloushallinnon ja viranomaisraportoinnin palveluita yli 60 finanssialalla toimivalle yritykselle. Olemme osa Samlink-konsernia, joka on haastavien IT-ratkaisujen, sähköisen asioinnin, palveluintegroinnin ja taloushallintopalveluiden asiantuntijayritys. Samlinkissa työskentelee yli 400 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä. PP-Laskennan asiakkaita ovat mm. Säästöpankkiryhmä, POP Pankki ryhmä, Oma Säästöpankki ja Aktia.Hakeminen


Jaa kavereille

Työpaikan tiedot

 • Toivottu osaaminen

  kirjanpito
  pankkiala
  Taloushallinto
  Ulkoinen laskenta
  esimiestyö
 • Työnantaja tai ilmoittaja

  Wilma Consulting Oy
 • Tiedusteluihin vastaa

  Maija Talvinen-Strengell
 • Tiedustelut sähköpostitse

 • Tiedustelut puhelimitse

  0400 883 966
 • Työaika

  Kokopäiväinen
 • Työsuhteen tyyppi

  Vakituinen
 • Työpaikan sijainti

  Linnoitustie 9
  Espoo
  Suomi
 • Palkka

  sopimuksen mukaan
 • Hakuaika päättyy

  08.03.2017
 • Työnantajan muut ilmoitukset