Hae
Koti

Parvekelasimyyjä Lahti

Parvekelasimyyjä Lahti

Sinustako huippumyyjä kuluttajamyyntiin?

Kyllä! Hae mukaan kasvavaan myyntitiimiimme, niin koulutamme sinusta alan ammattilaisen!

Haemme Lahden kasvavaan Lumon myyntitiimiimme aktiivisia ja tuloshakuisia tulevaisuuden lupauksia. Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä et tarvitse, sillä tarjoamme sinulle koulutuksen, jossa annamme sinulle selkeät ja konkreettiset työkalut ja jonka aikana koulimme sinusta esiin myynnin ammattilaisen. Alussa vain asenne ratkaisee!

Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä et siis tarvitse. Arvostamme kuitenkin aktiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä halua kehittyä koulutuksen aikana. Tuloshakuisuus ja ahkeruus ovat huippumyyjän tunnusmerkkejä. Lumonilla tehdään aktiivista asiakashankintaa lähellä asiakasta, joten halu kohdata ja palvella erilaisia ihmisiä on tärkeää omata. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Myyjänä vastaat alueesi kuluttaja-asiakkaille tapahtuvasta lasitusten myynnistä ja asiakashankinnasta. Lumonin tarjoaman kattavan perehdytyksen ansiosta toimit asiantuntijamyyjän roolissa ja suunnittelet asiakkaan kanssa hänen tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Kenelle?

Etsimme Lumonille vakituiseen työsuhteeseen henkilöitä, jotka ovat ulospäin suuntautuneita, positiivisia ja ymmärtävät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Arvostamme ahkeraa, suunnitelmallista ja oma-aloitteista luonnetta sekä aitoa kiinnostusta työskennellä aktiivisen myynnin ja asiakashankinnan tehtävissä.

Tämä työpaikka on juuri sinulle, jos haluat:
- vastuuta ja vapautta
- joustavat työajat
- koulutuksen
- osaksi kasvavaa kansainvälistä suomalaista perheyritystä
- osaksi loistavaa myyntitiimiä

TUNNET ETTÄ SINUSSA ON POTENTIAALIA

Lumon yrityksenä

Lumon yhtiöt on erikoistunut parvekejulkisivutuotteiden ja lasiterassien myyntiin, valmistukseen ja asennukseen - erikoisosaamisalueena lasi- ja alumiinirakentaminen. Tärkeimmät vientimaat ovat Espanja, Ruotsi, Saksa, Venäjä, Norja, Ranska, Sveitsi ja Kanada. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Kouvolassa ja Tampereella sekä Kanadassa. Yhtiön liikevaihto on lähes 130 milj. euroa.  Konsernissa työskentelee yli 800 henkilöä. www.lumon.fi

Lisätiedot: myyntipäällikkö Sami Härmä, puh. 050 442 2292

Täytä hakemus 31.1.2017 mennessä osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Hakeminen


Jaa kavereille

Työpaikan tiedot

 • Toivottu osaaminen

  myynti
 • Työnantaja tai ilmoittaja

  Lumon Suomi Oy
 • Tiedustelut puhelimitse

  myyntipäällikkö Sami Härmä, puh. 050 442 2292
 • Työaika

  Kokopäiväinen
 • Työsuhteen tyyppi

  Vakituinen
 • Työpaikan sijainti

  Jussilankatu 6
  Lahti
  Suomi
 • Hakuaika päättyy

  31.01.2017
 • Työnantajan muut ilmoitukset