Hae
Koti

Projektiosaaja 2 F.E.C (Häme)

Projektiosaaja 2 F.E.C (Häme)

Kehitä projektiosaamistasi ja löydä uusi työpaikka!

Projektiosaaja 2 F.E.C -koulutus on suunnattu Sinulle, joka haluat kehittää projektitoiminnan osaamistasi ja olet hakemassa töitä. Nyt toista kertaa käynnistyvässä koulutuksessa yritykset Hämeen talousalueelta hakevat kukin tarpeisiinsa sopivaa henkilöä kehittymään ja kouluttautumaan tehtäviinsä. F.E.C-koulutus (Further Educated with Companies) on työvoimakoulutusta, jossa yritys valitsee työnhakijoista sopivan henkilön perehtymään ja kouluttautumaan 6 kuukauden koulutussopimusjakson kautta työsuhteeseen.

Voit tämän koulutuksen kautta suunnata Sinua kiinnostaviin tehtäviin ja samalla vahvistaa projektitoiminnan taitojasi. Projektiosaaja 2 F.E.C on ensisijaisesti Hämeen TE-toimiston työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille sekä alueen yrityksille ja muille organisaatioille.

 

KENELLE

TalentGaten F.E.C-koulutus on suunnattu kaupallisen tai teknillisen korkeakoulututkinnon (amk/korkeakoulu) suorittaneille työnhakijoille tai vankan työkokemuksen kautta pätevöityneille vähintään toimihenkilötasoisissa tehtävissä aiemmin toimineille työnhakijoille.

TalentGate esittelee koulutuksesta kiinnostuneita työnhakijoita yrityksille. Yritykset haastattelevat heitä kiinnostavat ehdokkaat ja tekevät valintoja. Tämän jälkeen henkilö voi aloittaa koulutuksen, mikäli TE-toimisto vahvistaa valinnan.

 

HAKEMINEN

1) Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään ja kysy tarvittaessa lisätietoa TalentGatesta!

2) TalentGate ottaa sinuun yhteyttä: keskustellaan työnhaun tavoitteistasi & asiakasyritystemme tarpeista.

3) Mikäli sopiva yrityspaikka olisi Sinulle mahdollinen, saat ohjeet virallisen hakemuksen tekemiseen & TE-toimisto selvittää kelpoisuutesi tähän koulutukseen.

4) Voit aloittaa koulutuksen sopimuksen mukaan syyskuusta alkaen edellytyksenä sekä sopivan yrityspaikan löytyminen että TE-toimiston hyväksyvä päätös.

YT-menettelyssä mukana olevien tai lomautuksen kohteena olevien hakijoiden tulee rekisteröityä TE-toimiston asiakkaaksi voidakseen hakea ja osallistua tähän koulutukseen.

Hakeminen Projektiosaaja F.E.C -koulutukseen täydentää suoraa työnhakuasi ja lisää mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla! Voit jatkaa suoraa työnhakuasi normaalisti ja mikäli työpaikka löytyy, voit keskeyttää tämän prosessin.

TalentGate käy jatkuvasti läpi Hämeen yrityksiä ja keskustelee näiden henkilötarpeista – uusia tarpeita tulee tietoomme päivittäin.

 

KOULUTUS

Projektiosaaja F.E.C -koulutuksen kautta päivität ja kehität osaamistasi projektinhallinnan ja liiketoimintaosaamisen aiheista.
Kokonaisuus sisältää noin 20 lähi- ja etäopetuksena toteutettavaa koulutuspäivää TalentGaten koulutustiloissa Lahdessa.

Koulutuksen pääteemat ovat:

1) Johdatus projektitoimintaan

2) Projektien suunnittelu, toteutus ja johtaminen

3) IPMA D-sertifiointi

4) Neuvottelutaidot

5) Liiketoimintateemat: Yrityksen sähköinen markkinointi, Taloushallinto

6) Työelämätaidot, uravalmennus

Lähikoulutukset toteutetaan noin 1-2 päiväisinä intensiivijaksoina Lahdessa TalentGaten koulutustiloissa.

 

TOIMEENTULO

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudella. Jos koulutukseen osallistumisesta on sovittu työllistymissuunnitelmassasi, voi työttömyyskassa tai Kela maksaa koulutuksen ajalta korotettua työttömyysetuutta. Työttömyysetuudestasi, korotettuun etuuteen liittyvistä tarkemmista edellytyksistä, enimmäisajasta jne. saat tietoa työttömyysetuutesi maksajalta.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä TalentGateen:

Yleiset kysymykset & hakemuksen täyttäminen p. 010 231 6922 / tai tule chattaamaan osoitteeseen www.talentgate.fi

 

 

Hakeminen


Jaa kavereille

Työpaikan tiedot

 • Toivottu osaaminen

  projektitoiminta
 • Työnantaja tai ilmoittaja

  TalentGate Oy
 • Työaika

  Kokopäiväinen
 • Työsuhteen tyyppi

  Vakituinen
 • Työpaikan sijainti

  Päijät-Häme ja Kanta-Häme
  Suomi
 • Hakuaika päättyy

  02.04.2018