Hae
Koti

Tarvittaessa töihin kutsuttava myyjä Kokkolan alueelle

Tarvittaessa töihin kutsuttava myyjä Kokkolan alueelle

Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä ja harrastuksissa. Myymälöitä meillä on yli 200 kpl, jotka jakautuvat puoliksi Suomen ja Ruotsin kesken. Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 200 miljoonaa euroa.

Tarvitsemme joukkoomme lisää käpäliä. Haemme nyt Kokkolan myymälään sinua

Tarvittaessa töihin kutsuttava myyjä

Sinä teet aktiivista myyntityötä ja kehität omia taitojasi erinomaisena asiakaspalvelijana Mustin ja Mirrin palvelukonseptin mukaisesti. Palvelet asiakkaita kokonaisvaltaisesti, etsien ratkaisuja asiakkaiden pulmiin. Myyjänä osallistut myymäläkuntoisuuden ja siisteyden ylläpitoon myymälässä. Toteutat Mustin ja Mirrin ketjukonseptia ohjeistusten mukaisesti. Myyjänä kehität ja ylläpidät omalta osaltasi myymälän positiivista työskentelyilmapiiriä.

Odotamme sinulta positiivisuutta, tiimihenkisyyttä sekä sitoutumista ketjutoimintamalliin. Toivomme, että sinulla on palvelulähtöinen ja vastuuntuntoinen ajattelutapa. Odotamme, että sinulla on tuoteosaamista ja aitoa kiinnostusta asiakaspalveluun. Tehtävään soveltuva työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi. Myyjänä sinulla tulee olla valmiutta ilta-, viikonloppu- ja sesonkipainotteisiin työvuoroihin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn nopeasti kehittyvässä, Pohjoismaiden suurimmassa lemmikkituoteketjussa. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen lemmikkieläinharrastuksiin, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Kaikissa toimipaikoissamme on usein koiria joten työ ei sovi lemmikkiallergiselle. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.1.2017 klo 14-14.30 myymäläpäällikkömme Jaana Haasala numerosta 044-7690 549

Jos olet etsimämme täysi-ikäinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimityöskentelijä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 18.1.2017 mennessä osoitteessa https://www.mustijamirri.fi/yritys/avoimet_tyopaikat

Hakeminen


Jaa kavereille

Työpaikan tiedot

 • Toivottu osaaminen

  myynti
  myymälänhoito
 • Työnantaja tai ilmoittaja

  Musti ja Mirri
 • Tiedusteluihin vastaa

  Jaana Haasala
 • Tiedustelut sähköpostitse

 • Tiedustelut puhelimitse

  0447690549
 • Työaika

  Osa-aikainen
 • Työsuhteen tyyppi

  Vakituinen
 • Työpaikan sijainti

  Kauppakaari (Citymarket)
  Kokkola
  Suomi
 • Palkka

  Kaupan alan TES
 • Hakuaika päättyy

  20.01.2017
 • Työnantajan muut ilmoitukset