Hae
Koti
Lemminkäinen Infra Oy
Työnjohtaja, Etelä-Suomi

ETSIMME ETELÄ-SUOMEEN

TYÖNJOHTAJAA

PÄÄLLYSTYKSEN LIIKETOIMINTASEGMENTTIIN

Etsimme ammattitaitoista työnjohtajaa Etelä-Suomeen työmaiden johtotehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat työmaiden suunnittelu ja aikataulutus yhdessä asiakkaan ja kollegoiden kanssa. Vastaat työkohteisiin tutustumisesta sekä asiakasyhteistyöstä.

Sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, kuten esimerkiksi insinöörin tai rakennusmestarin tutkinto. Kokemus vastaavista töistä sekä alalla vaadituista kortti- ja pätevyyskoulutuksista katsotaan eduksi. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat huhtikuussa.

Lisätietoja tehtävistä antaa vastaava työmaapäällikkö Jari Ahonen p. 040 538 9872 tai levitystoiminnan johtaja Arto Heikkinen p. 0400 703 367.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.3.2017 mennessä.

Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Hakeminen