Hae
Koti

Työnjohtaja

Työnjohtaja

Haemme

hyötyajoneuvojen huoltotoimintoihin

Jyväskylän toimipisteeseen vakituista

 

Työnjohtajaa

 

Vastuullasi on korjaamon päivittäisen toiminnan laadun ja sujuvuuden varmistaminen sekä asiakastyytyväisyys.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknillistä tutkintoa tai koulutusta, sekä arvostamme aikaisempaa työkokemusta auto- ja korjaamoalan tehtävistä. Korostat työssäsi laatua ja turvallisuutta, ja tiedät, kuinka erinomainen asiakaskokemus luodaan.  Luonteeltasi olet palveluhenkinen tiimipelaaja ja sinulla on kyky motivoida muita. Katsomme eduksi myös englannin kielen taidon, tietotekniikan osaamisen sekä C-luokan ajokortin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn maailman johtavan hyötyajoneuvomalliston parissa, vahvasti kehittyvän toimialan, kilpailukykyiset edut ja kannustavan työympäristön kehitysmahdollisuuksineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönpäällikkö Pasi Rautiainen, puh. 010 569 3221 sekä huoltopäällikkö Jarkko Riutta, puh. 010 569 3165 ma-pe klo 9-16.

Täytä hakemus su 26.2.2017 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta ja Työpaikat.

JYVÄSKYLÄ
Veho Hyötyajoneuvot
Kuormaajantie 55
40320 Jyväskylä
puh. 010 569 3166

Veho Hyötyajoneuvot


Veho Hyötyajoneuvot

Veho-konserni on Suomen johtava autokaupan konserni, joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Veho perustettiin vuonna 1939 Mercedes-Benzin maahantuojaksi Suomeen. Tänä päivänä konsernilla on useita päämiehiä ja sen liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 1 217 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä joulukuun 2016 lopussa oli 1 879.

Veho Hyötyajoneuvot maahantuo ja myy Mercedes-Benz-hyötyajoneuvoja pakettiautoista raskaisiin yhdistelmäajoneuvoihin, Setra-linja-autoja sekä Fuso Canter -mallistoa. Tuotteiden myynnistä ja huollosta vastaa oma koko maan kattava myynti- ja huoltoverkosto, joka huoltaa myös Sisu-kuorma-autoja.Hakeminen


Jaa kavereille

Työpaikan tiedot

 • Toivottu osaaminen

  työnjohto
  korjaamotyö
  autoala
 • Toivottu kielitaito

  englanti
 • Työnantaja tai ilmoittaja

  Veho Hyötyajoneuvot
 • Tiedusteluihin vastaa

  Pasi Rautiainen
 • Tiedustelut puhelimitse

  010 569 3221
 • Työaika

  Kokopäiväinen
 • Työsuhteen tyyppi

  Vakituinen
 • Työpaikan sijainti

  Kuormaajantie 55
  Jyväskylä
  Suomi
 • Hakuaika päättyy

  26.02.2017