Hae
Koti
Lemminkäinen Talo Oy
Työpäällikkö, Joensuu

Etsimme Talonrakentamiseen Joensuuhun ammattitaitoista ja osaavaa

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat työmaiden jämäkästä aikataulullisesta, tuloksellisesta ja laadullisesta johtamisesta, yhteistyössä työmaaorganisaation ja yhteistyötahojen kanssa. Olet mukana omissa hankekehityshankkeissa alusta saakka sekä annat osaltasi työpanoksesi myös kilpailu-urakkakohteisiin.

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä usean vuoden käytännön työkokemus työpäällikön tai tuotannon vastaavista tehtävistä. Otat vastuuta ja luot alaisillesi hyvät onnistumisen edellytykset. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta tuotannon johdosta, sekä vahvat yhteistyötaidot. Arvostamme lisäksi ennalta suunniteltua ja järjestelmällistä työskentelytapaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä nykyaikaisten tietoteknisten laitteiden ja -järjestelmien hallintaa.

Lisätietoja antaa aluepäällikkö Pertti Sivonen, p. 0400 387 766 (klo 8-16).

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2017 mennessä.

Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Hakeminen