Hae
Koti
Lemminkäinen Talo Oy
Vastaava työnjohtaja, Kuopio

ETSIMME KUOPIOON TALONRAKENTAMISEEN

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

Johdat työmaata tuloksellisesti yhteistyössä muun työmaaorganisaation kanssa. Vastaat työmaan ennakkosuunnittelusta, aikataulusta ja toteutuksesta sekä toimit työnjohtajiemme esimiehenä. Osallistut myös osaltasi hankintojen tekemiseen sekä aliurakoitsijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Ammatti- ja johtamistaidoillasi varmistat projektin laadullisten, taloudellisten ja ajallisten tavoitteiden toteutumisen sekä turvallisen työskentelyn.

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä aikaisempaa kokemusta vastaavana työnjohtajana toimimisesta. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja. Toimit hyvässä yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa paineenkin alla.

Lisätietoja antaa työpäällikkö Mikko Koponen, p. 050 388 1471 sekä rakennuspäällikkö Olli Vahvaselkä p, 050 595 4470 (klo 8-16).

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.3.2017 mennessä.

Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Hakeminen