Hae
Koti
Lemminkäinen Infra Oy
Vihertyöntekijä, Vantaa

HAEMME PÄÄKAUPUNKISEUDULLE AMMATTITAITOISTA

VIHERTYÖNTEKIJÄÄ

INFRARAKENTAMISEEN

Etsimme kokenutta vihertyöntekijää istutustöihin, nurmetuksiin, mullan ja katteiden levityksiin sekä muihin viherrakennustöihin. Tehtäväsi sisältävät työtilanteen mukaan myös istutusten hoitotöitä.

Sinulla on vähintään 2-5 vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä ja sinulla on hyvä kasvintuntemus. Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja intoa ulkotöihin säällä kuin säällä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus tarvittaessa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta pystyt myös toimimaan tiimin vetäjän roolissa.

Työsuhde on noin puolen vuoden määräaikaisuus ja tehtävät alkavat keväällä sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työmaapäällikkö Elina Laitiselta sähköpostitse elina.laitinen@lemminkainen.com tai ark. klo 8-16 puh. 050 379 5424.

Hae tehtävää viimeistään 28.02.2017 mennessä.

 

Lemminkäinen

Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja 4 800 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Hakeminen