Hae
Koti

Yksikönpäällikkö

Yksikönpäällikkö

Oy Botnia Mill Service hakee Joutsenoon

 

Yksikönpäällikköä

 

Vastaat asiakaskohteemme tuloksellisesta johtamisesta, käytettävyyden kehittämisestä ja asiakasyhteistyöstä yhdessä yli 50 teollisuuden kunnossapidon ammattilaisen kanssa. Koulutukseltasi olet insinööri/diplomi-insinööri ja työkokemuksesi on teollisuudesta. Haluat edustaa ja johtaa kunnossapidon huippuosaamista. Olet järjestelmällinen, käytännöllinen kehittäjä ja sinulla on vankka kokemus ihmisten johtamisesta. Turvallisuusasioiden hallinta ja johtaminen ovat luonnollinen osa ammattitaitoasi. Arvostat tuloksellisuutta ja kehittämistä.

Yksikönpäälliköt ovat yrityksemme johtoryhmän jäseniä ja vastaavat strategian toteuttamisesta sekä koko yrityksen kehittämisestä yhteistyössä henkilöstön, asiakkaan ja sidosryhmiemme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Yli-Penttilä puh. 040 519 5886, 16.2. klo 12–16 ja 21.2. klo 12–16 sekä henkilöstöpäällikkö Jonna Halmesmäki puh. 050 440 3033.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapitoyhtiössä, jossa kehittäminen on osa toimintaa.

Jätä hakemuksesi 26.2.2017 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Botnia Mill Service

Botnia Mill Service

Life Cycle Solutions for Buildings and Industries

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin teollisuuden ratkaisut -divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Botnia Mill Service voitti vuonna 2016 Suomen laatupalkinnon.

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Kuopiossa, Tampereella ja Äänekoskella.Hakeminen


Jaa kavereille

Työpaikan tiedot

 • Toivottu osaaminen

  johtaminen
  teollinen kunno...
 • Työnantaja tai ilmoittaja

  Botnia Mill Service
 • Tiedusteluihin vastaa

  Jukka Yli-Penttilä
 • Tiedustelut puhelimitse

  040 519 5886
 • Työaika

  Kokopäiväinen
 • Työsuhteen tyyppi

  Vakituinen
 • Työpaikan sijainti

  Joutseno
  Suomi
 • Hakuaika päättyy

  26.02.2017
 • Työnantajan muut ilmoitukset